Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 epiloog

Eerlijk is eerlijk, ik had niet verwacht dat ik in mijn opzet zou slagen… We zijn inmiddels dertig en iets minder wild geworden. Ik presteerde het nog nooit, dus waarom zou ik in 2013 dan wel een 10/10 halen? Omdat ik mijn blogmotivatie had al extra stimulans, omdat het weer stralend en bij momenten tropisch was, omdat de mensen leuk en de drankjes / hapjes lekker waren, omdat een voornemen een voornemen is en blijft.

Hier alle dagboekafleveringen nog eens netjes opgelijst…

Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 proloog
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 1
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 2
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 3
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 4
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 5
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 6
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 7
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 8
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 9
Mijn Gentse Feesten dagboek – #GF13 day 10

gentse-feesten-2013

We denken nu al aan volgend jaar. Is dit project voor herhaling vatbaar? Ja, maar onder een andere vorm dan… Niet (dwangmatig) gaan voor 10/10. De ideeën waren gisteren al legio. Op een (digitale) kaart alle foodkraampjes en andere eettoestanden van de feesten mappen? Een ander thema kiezen (bijvoorbeeld straatmuzikanten) en dat als rode draad volgen? Of elke dag exact dezelfde route volgen? We zien wel. Time will tell.

Tot slot even een dankwoordje richting de mensen die mijn #GF13 kleurden: Freetje uiteraard, Gio, Nele, Luk, Anne, Geert, Lies, Jeroen, Piet, Greet, Carl, Hans, Jasmin en zo vele anderen. Jullie waren stuk voor stuk geweldig!