Mijn Gentse Food Feesten 2016 | een wrap-up

De tien dagen feesten zijn alweer voorbij… Voor zeven tekende ik present, telkens met mijn #gff16 hashtag in de aanslag. Want het waren luie blogfeesten, remember?

Zo omschreef ik het voor de start:

Jaarlijks stort ik mij tijdens de Gentse Feesten op een blogproject. Soms met pakken werk – zoals 26 posts voor elke letter van het alfabet op 10 dagen tijd in 2015 – tot gevolg. Dat bederft de pret enigszins en dan voel ik me vooral een slaaf van mijn eigen creatieve voornemen. In 2016 maak ik mij er bijgevolg makkelijker van af… Leve de georchestreerde luiheid! Met onregelmatige en geautomatiseerde IFTTT posts vanuit Instagram over mijn grootste passie: FOOD. Telkens ik iets het eten of drinken waard vind op de Gentse Feesten, zal ik met de hashtag #gff16 mijn blog voeden en mijn (hopelijk talloze) lezers laven. Welkom op mijn Gentse Food Feesten!

En uiteindelijk landde ik op de volgende verorberbaarheden, één halve nachtelijke spitburger vergat ik jammerlijk te loggen.

  1. Mijn eerste favoriet van deze feesten is ontegensprekelijk De Garage, een tijdelijk ding van J.E.F & Gomez. We aten er twee avonden, met veel posts tot gevolg.
  2. Mijn tweede favoriet is Parking Petanque, wijntjes van Edelrot in combinatie met petanquebanen. Een geniale vondst, als je ’t mij vraagt.
  3. Verder won ik dankzij een ontbijtje bij L’Amuzette en een bijhorende social share nog een DIY-salade. Winnen is leuk!
  4. Waren we zo slim om de overprized festivalfood van Gent Jazz in te ruilen voor een Gentse Feesten diner bij De Superette.
  5. Brunchten we bijzonder lekker bij Franz Gustav.
  6. Startten we de feesten naar goede gewoonte met BUNS & BEERS.
  7. Ontdekten we de nieuwe Koreaan Nunchi vlakbij Baudelo.
  8. Werden we noch wild noch warm van de Holy Food Market.
  9. Slikten we enkele foodgewijze ontgoochelingen (mosselen) door bij Cyclus.
  10. En helaas ook bij MOKJA, pulled pork dit keer.

Tot volgend jaar, met een nieuw projectje!