Mijn Gentse Food Feesten 2016 | Quick & tasty BBQ food in De Garage… We do love Jason (& Tom)! ??


Quick & tasty BBQ food in De Garage… We do love Jason (& Tom)! ?? #gff16

Lees meer over De Garage – een initiatief van J.E.F, Café Gomez en Het Moment (de toekomstige koffiebar van Valentine Wanders) op hun Facebookpagina.

•••

Jaarlijks stort ik mij tijdens de Gentse Feesten op een blogproject. Soms met pakken werk – zoals 26 posts voor elke letter van het alfabet op 10 dagen tijd in 2015 – tot gevolg. Dat bederft de pret enigszins en dan voel ik me vooral een slaaf van mijn eigen creatieve voornemen. In 2016 maak ik mij er bijgevolg makkelijker van af… Leve de georchestreerde luiheid! Met onregelmatige en geautomatiseerde IFTTT posts vanuit Instagram over mijn grootste passie: FOOD. Telkens ik iets het eten of drinken waard vind op de Gentse Feesten, zal ik met de hashtag #gff16 mijn blog voeden en mijn (hopelijk talloze) lezers laven. Welkom op mijn Gentse Food Feesten!