Mijn Gentse Food Feesten 2016 | Zware opgave voor de Elises van deze wereld! We testen De Garage… ๐Ÿ˜


Zware opgave voor de Elises van deze wereld! We testen De Garage… ๐Ÿ˜ #gff16

Lees meer over De Garage – een initiatief van J.E.F, Cafรฉ Gomez en Het Moment (de toekomstigeย koffiebar van Valentine Wanders) op hun Facebookpagina.

โ€ขโ€ขโ€ข

Jaarlijks stort ik mij tijdens de Gentse Feesten op een blogproject. Soms met pakken werk โ€“ zoals 26 posts voor elke letter van het alfabet op 10 dagen tijd in 2015 โ€“ tot gevolg. Dat bederft de pret enigszins en dan voel ik me vooral een slaaf van mijn eigen creatieve voornemen. In 2016 maak ik mij er bijgevolg makkelijker van afโ€ฆ Leve de georchestreerde luiheid! Met onregelmatige en geautomatiseerde IFTTT posts vanuit Instagram over mijn grootste passie: FOOD. Telkens ik iets het eten of drinken waard vind op de Gentse Feesten, zal ik met de hashtag #gff16 mijn blog voeden en mijn (hopelijk talloze) lezers laven. Welkom op mijn Gentse Food Feesten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *