Gentse (Food) Feesten 2016 | nieuwe feesten, nieuw blogproject…

Jaarlijks stort ik mij tijdens de Gentse Feesten op een blogproject. Soms met pakken werk – zoals 26 posts voor elke letter van het alfabet op 10 dagen tijd in 2015 – tot gevolg. Dat bederft de pret enigszins en dan voel ik me vooral een slaaf van mijn eigen creatieve voornemen. In 2016 maak ik mij er bijgevolg makkelijker van af…

Gentse Feesten 2016 campagnebeeld wide_0

Leve de georchestreerde luiheid! Met onregelmatige en geautomatiseerde IFTTT posts vanuit Instagram over mijn grootste passie: FOOD. Telkens ik iets het eten of drinken waard vind op de Gentse Feesten, zal ik met de hashtag #gff16 mijn blog voeden en mijn (hopelijk talloze) lezers laven.

Screen Shot 2016-07-13 at 18.35.17

Welkom op mijn Gentse Food Feesten! Welkom op #gff16!

••• Benieuwd naar wat ik de vorige jaren allemaal bijeen blogde? •••

Tijdens de Gentse Feesten van 2013 hield ik dagelijks een dagboek bij.
In 2014 postte ik dagelijks de uitspraak van de dag.
Vorig jaar (in 2015 dus) stelde ik een ABC van de Gentse Feesten op in 26 posts.