Fnac service

Een fout cadeau kopen… Voor talrijken onder ons een herkenbare situatie. Zo redirect de domeinnaam foutcadeau.be naar ebay.be. Niet slecht gezien. Mij overkwam het dus onlangs ook. Ik kocht mijn vader bij Fnac een iPad keypad dock – met een zekere voldoening, zo van “wat een paps-geoptimaliseerd geschenk”. Tot ik op het moment van overhandiging vernam dat mijn vader – gadgetgevoelig als hij is – al eerder deze accessoires aanschafte. Dus zat er mij niets anders op dan van deze dubbel af te geraken, helaas zonder aankoopbewijsje en zonder prijssticker.

Mijn eerste poging situeerde zich op Twitter. Een tweet – verschillende malen geretweet – leverde 2 lauwwarme reacties op die niet meteen tot de verhoopte deal leidden. Dus waagde ik het gisteren toch om bij de infobalie van Fnac Gent aan te kloppen. Een uiterst behulpzame dame bezorgde mij eerst mijn recent aangeschafte ledenkaart – wat misschien onbewust de vriendelijkheid bevorderde. Vervolgens informeerde ik naar het omruilen. Bleek dat geen enkel probleem te zijn zonder rekening op voorwaarde dat ik mij de aankoopdatum nog kon herinneren en bereid was €5 administratiekosten te betalen.

De beiden aanvaard, zwierf ik eventjes later met een brede glimlach en een aankoopbon ter waarde van een iPad keypad dock door de verdiepingen vol multimediale verleidingen.

10/10 voor de klantenservice.
Ik keer tevreden terug…