60 by (my last day being) 30

De eerste poging om tegen mijn 30ste verjaardag terug 60 (of bij voorkeur minder) kilogrammen op de weegschaal te zien staan, is – eerlijk is eerlijk – grandioos mislukt. Ik dacht dat het momentum er was, maar daarvoor bleek het toch iets te vroeg. En toen diende een nieuw moment zich aan: een naar mijn doen erg onbourgondische (en tegelijk bijzonder geslaagde) kampeervakantie op Corsica die mij de eerste 2,5 kg kostte.

Verdersurfen op die flow. Doortrekken die lijn – no flauwe woordspeling intended.
Iets meer dan 10% van mijn lichaamsgewicht verliezen moet kunnen.

De Weightbot app blijft in gebruik. Evenals de recepten van Pascale Naessens.
Inmiddels zijn we iets meer dan 4 kg kwijt en vastberadener dan ooit om door te gaan – mede door hetzelfde voornemen van mijn lief en een tevens streng diëtende vriend.

We gaan voor een ravissante soixante!
Ik ben tenslotte dertig tot en met 08/02/2014…

Screen Shot 2013-09-02 at 22.15.29