Jamie’s 30 minute meals – Kipspiesjes en noedelsalade

Neen, ik ben niet sterk in recepten volgen. En toch wil ik dat leren! Daarom vanavond de uitdaging om een Jamie’s 30 minute meals te bereiden… Ik opteerde voor de kipspiesjes met zalige satésaus en pittige noedelsalade. Het dessert – fruit met muntsuiker – dropte ik alvast op voorhand en die deadline van 30 minuten liet ik tevens achterwege.

Eerst en vooral een welbedankt richting de buren voor de blender en de satéstokjes; klaarblijkelijk had ik mij iets te veel op de ingrediënten (meerderheid trouwens in huis) en niet op de tools gericht. Een klein uurtje kokerellen later kon ik “Aaaaan taaaafel!” roepen.

Mijn versie:

Jamie’s versie:

Mijn ovenschotel zag er net zo zwartgeblakerd uit. Helaas had ik al de koriander verwerkt in de pindasaus en de noedeldressing, dus werkte ik mijn salade af met bieslook en munt. Maar wat een smaken! Wat blijft Jamie toch een ongelofelijk lekkere kok…

En de recepten? Die vind je behalve in zijn kookboek ook op zesta.be!
[recept] Kipspiesjes met zalige satésaus
[recept] Pittige noedelsalade 

Wil je Jamie’s 30 Minute Meals holderdebol.comder bestellen?