Dranouter

Mijn derde editie. Dus ik kan niet meepraten over hoe folks Dranouter nog is.
Maar ik kijk/zie, ik luister/hoor, ik proef/smaak, ik ervaar/beleef.
En ik schrijf, vanuit mijn eigen invalshoek.

Plusjes

 • dEUS
  Zonder enige twijfel… Tom Barman en co zijn ronduit goddelijk. Ze zetten een hitgevoelige set neer met symathieke bindteksten. Jammerlijk geen Gimme The Heat – noch akoestisch, noch origineel.
 • Het hoekje met straattheater en anders leuks
  Een bijzondere vermelding gaat naar de schilderijmachines, de trouwkapel, de bellentuin, de cinéfietsen en Jezus’ mirakellab.
 • De knipactie van Win For Life
  Niet alleen krabde ik een winnend lot met een petje tot gevolg. Na mijn deelnemende sms, kreeg ik van onze Nationale Loterij ook nog eens 9 food tickets. Behavioral targeting – zonder twijfel…

Minnetjes

 • Het weer
  Een luie Laura, af en toe nood aan een paraplu en een regenjasje. Met als logische consequentie een gebrek aan droge grasplekjes.
 • Mijn favo festi food
  Het ontbreken van Kobe Desramaults (België’s jongste sterrenchef van In De Wulf) met een culinaire festivalmenu was voor mij toch een behoorlijke domper op de feestvreugde. Vorig jaar bijvoorbeeld bood de culinaire streekheld een 3-gangen menu aan voor € 15. Het dessert creëerde hij samen met Dominique Persoone – je weet wel, de uitvinder van het chocoladeshot.

Kiekjes

 

[portfolio_slideshow]