Day of the e-commerce

Geachte heer Internet,
Geachte mevrouw Internet,

Hierbij doop ik 11 augustus 2010 – en vervolgens alle volgende 11 augustussen de komende jaren – tot “dag van de e-commerce”. Omdat ik er meer en meer van geniet, van dat online shoppen. Dus tijd om wat te gaan prediken ten voordele van het digitale winkelwagentje…

Bij elke bestelling verwonder ik mij over hoe vlot winkelen op het wereldwijde web gaat. Je staat niet in iemands weg als je 20 minuten lang naar hetzelfde product wilt gapen. Je krijgt aan de kassa geen ongegeneerde porren in de rug. Je hoeft je niet te ergeren aan babbelzieke kassiersters of ongemanierde bejaarden met tijdsgebrek.

En wat een lage shippingkosten, wat een snelle leveringsbeloftes.
De virtuele shop: zero stress, zero ergernis.

Vandaag liet ik mij gaan aan de volgende items…

iPhone 4 beschermhoesje
[ter decoratie van mijn nieuwe smartphone – via http://www.pijama.it/]

iPhone 4 armband
[ter bevordering van mijn loopprestaties – via http://www.smartphoneshop.be/]

“Wreck this journal”
[ter tempering van mijn vernietigingsdrang ;-) – via http://www.azur.be/]

Ik kijk er naar uit om pakketje na pakketje zorgvuldig te ontpakken – met de bijhorende ceremoniële dramatiek uiteraard…

Sincerly yours,

3 thoughts on “Day of the e-commerce

  1. Zo’n pakje krijgen is toch elke keer spannend. Zeker als je er meerder besteld. Mijn norse buurman is daar echter nogal verschillend van mening in maar bon.

    Enige nadeel is dat je niet altijd zeker bent of alles wel in goede staat tot aan je deur komt. Ik koop vaak oude comics via ebay en die dingen zijn al redelijk kwetsbaar maar dat onze postbode die soms hardhandig in mijn iets te kleine brievenbus wil persen is daar niet echt bevordelijk voor.

    • Inderdaad benieuwd wanneer ik de leveringen zal ontvangen… Nummertje 1 was beloofd voor vandaag!

  2. Inderdaad benieuwd wanneer ik de leveringen zal ontvangen… Nummertje 1 was beloofd voor vandaag!

Comments are closed.