Digitaal is het nieuwe normaal

Een boek van Peter Hinssen

Peter Hinssen schreef een boek. En hij weet hoe dat moet.
Net zoals – je weet wel – Jeroen Brouwers.

Hij schreef vorig jaar al z’n tweede exemplaar, met als titel “Digitaal is het nieuwe normaal – De revolutie is begonnen”. Het boek gaat uit van de these dat we op dit moment halverwege in de digitale revolutie zijn.

Ik kan de 203 pagina’s in deze post samenvatten.
Of ik kan aanraden om deze YouTube video te bekijken die hetzelfde doet.

Maar het sterkst nog van allemaal adviseer ik om bij gelegenheid een keynote door Peter Hinssen bij te wonen. Hij is een begenadigd spreker, zoals men zegt. Hij voert het publiek met humor en catchy content doorheen zijn visie omtrent de impact van technologie op de samenleving in het algemeen en op business in het bijzonder. No rocket science, maar een bevattelijke manier om het onderwerp te benaderen.

Ik kijk alvast uit naar die andere 50% van de digitale revolutie!

‘Digitaal is het nieuwe normaal’ holderdebol.comder kopen?

 

Gerelateerde blogposts:

2 thoughts on “Digitaal is het nieuwe normaal

  1. Vat het filmpje het boek goed samen of is het boek toch nog de moeite om te lezen (volgens jouw :))?

    • Mijn eerste advies blijft om een presentatie door Peter Hinssen bij te wonen, maar het boek op zich heeft wel nog een aantal leuke aardigheidjes die noch in de video noch in de presentatie aan bod komen. Over de definitie van een aantal limieten bijvoorbeeld… Kan geen kwaad dus om er een paar uur tijd aan te besteden!

Comments are closed.