Waartoe Belfius leiden kan…

Er zijn al behoorlijk wat woorden gevloeid over Belfius.
Inkt vloeien, dat gebruik ik niet meer in deze digitale tijden. Dit geheel terzijde.
Een paar reacties sprongen mij in het oog. Pats! Splash! Er recht in.

Tweets, zoals een glimlachbevorderend exemplaar van @raphaelcockx. Wat heerlijk toch om de beide talked about onderwerpen van vorige week in een enkele tweet op een zo ironische wijze te verbinden. De voornaam van Witse. De nieuwe naam van Dexia.

Opiniestukken, zoals dat van Ann Galland in De Tijd afgelopen zaterdag.

Dan heb je de kritische opmerking over het logo – een oefening van Boondoggle. Sommigen denken aan Delhaize, anderen aan Ava. Maar wat als alle BEL-20 bedrijven in vakjes zouden denken? Ook wel de ver-Apple-ing van logo design.

1 thought on “Waartoe Belfius leiden kan…

Comments are closed.