Gentse (Food) Feesten 2017 | nieuwe feesten, nieuw (vervolg) blogproject…

Voor het vijfde jaar op rij denk ik in de aanloop naar #GF1X na over een blogproject.

De feesten beginnen vandaag, dus dringend tijd om mijn ei te leggen.
Doe ik het dit jaar of doe ik het niet?

Waarom niet?

  • Omdat ik dit jaar zwanger en tevens bij momenten energieloos en pijnvol ben. Dus het wordt wellicht een vrij rustige editie voor mij…
  • Omdat ik van maandag tot vrijdag even ga uitblazen in Zeeland. Dus het wordt sowieso geen tiendaagse, maar maximum een zesdaagse.
  • Omdat ik niet zo dwangneurotisch moet doen om élk jaar per se iets te doen.

Waarom wel?

  • Omwille van de continuïteit en de consistentie. Twee fijne C-woorden.
  • Omdat het gewoon ook doorgaans erg leuk is om te doen, zolang ik maar geen slaaf word van mijn project…

Vorig jaar bedacht ik daarom een luie formule:

Jaarlijks stort ik mij tijdens de Gentse Feesten op een blogproject. Soms met pakken werk – zoals 26 posts voor elke letter van het alfabet op 10 dagen tijd in 2015 – tot gevolg. Dat bederft de pret enigszins en dan voel ik me vooral een slaaf van mijn eigen creatieve voornemen. In 2016 maak ik mij er bijgevolg makkelijker van af… Leve de georchestreerde luiheid! Met onregelmatige en geautomatiseerde IFTTT posts vanuit Instagram over mijn grootste passie: FOOD. Telkens ik iets het eten of drinken waard vind op de Gentse Feesten, zal ik met de hashtag #gff16 mijn blog voeden en mijn (hopelijk talloze) lezers laven. Welkom op mijn Gentse Food Feesten!

En gezien het toch behoorlijk gezapige feesten worden, lijkt het mij wel gepast om het projectje van vorig jaar simpelweg verder te zetten. Ik ga dus wederom voor Gentse (Food) Feesten, de editie van 2017 met #GFF17 als hashtag.

Ziezo, IFTTT (If This Than That) is ingesteld en geupdate. Ik ben er klaar voor.

Fijne feesten gewenst! #gf17 #gff17