Extra iOS emoji gevraagd!

Ik blijf er mij over verwonderen hoe sommige dingen uit je digitale gewoonten verdwijnen (denk maar aan kadertjes rond Instagramfoto’s) en andere er in sluipen – one word, or maybe three: emoji! emoji! emoji!

all-emoji-new-apple-20152.jpg.pagespeed.ce.sZo0MySXpB

En toch mis ik in mijn online conversaties sommige emoji’s.
Bij deze een suggestie richting Apple om de volgende exemplaren toe te voegen:

  • neushoorn
  • vlinder
  • oester
  • mossel
  • taco
  • kiwi
  • flipflops
  • drone
  • nietjesmachine

Dewelke vergeet ik?
Sowieso vul ik dit lijstje verder aan…

Al deze blogpost schrijvend stoot ik tevens op nieuwe ontdekkingen. Zo bestaat er zelfs een specifieke emoticon voor de in mijn ogen bijzondere fishcake die ik onlangs bij de nimono in het Japanse restaurant Amatsu kreeg. Wat een wondere wereld.

Screen Shot 2015-08-05 at 09.30.45

2015-07-28 20.04.32

Ik kijk al uit naar de volgende update!