Zo herkenbaar

Sinds de reguliere en online media opiniestukken en artikels publiceerden die wijzen op de talloze wolfijzers en schietgeweren die gepaard gaan met het uitsmeren van uw persoonlijke informatie op netwerken als Facebook, Twitter en Linkedin wordt u op familiefeestjes en aan ’s lands cafétogen immers aangesproken door bezorgde voorstanders van het conventionele offline leven. Want al dat geratel op het web, waar dan iedereen op zijn beurt ook weer een anonieme mening over heeft, waar is dat nu voor nodig?

– Stef Verbeek in Online Trendrapport 2011 van Bart De Waele

Uitwijden lijkt mij hier totaal overbodig… 200% herkenbaar! Ondertussen opgegeven om een lans te breken voor Facebook, Twitter of andere sociale netwerksites tegenover “bezorgde voorstanders van het conventionele offline leven”.