zesta.be in een nieuw jasje

[letterlijk naar het persbericht van zesta.be]

Een klein jaar na de lancering van zesta.be kan de kookwebsite van de Vlaamse Media Maatschappij mooie resultaten serveren: dagelijks meer dan 7000 kookminnende bezoekers, wekelijks ruim 14.000 lezers voor de smakelijke nieuwsbrief en meer dan 10.000 downloads voor de gratis kookapplicatie. Via onze 9.000 fans op Facebook, onze ruim 700 volgers op Twitter, talrijke comments op de website en e-mails aan  ‘De Helpende Want’ krijgen wij dagelijks feedback . Veel positieve commentaren, maar evengoed kritische vragen en suggesties van onze surfers. En aan deze laatste geven dan ook graag gehoor met een make-over van zesta.be.

De nieuwe zesta.be biedt nog steeds meer dan 3.000 recepten – waarvan1.000 videorecepten, maar heeft een strakker design en meer aandacht voor chefs, programma’s, seizoenen, gelegenheden, keukens en thema’s. Alle recepten worden nu ingedeeld volgens gelegenheden (van Halloween tot Kerstmis), keukens (Belgisch, Italiaans, Mexicaans, …) en specials (koken op kot, mosselen en zoveel meer). Voor alle productinfo, van aardbei tot zwaardvis, kan je terecht bij ingrediënten, eveneens voorzien van heerlijke recepten met dat ingrediënt. De chefs en  kookprogramma’s krijgen huneigen pagina, uiteraard begeleid van de juiste recepten. Tenslotte kreeg de populaire rubriek ‘De Helpende Want’ een grondige update, en kan je nu thematisch op zoek gaan naar kooktips, wijn –en bieradvies en handige weetjes.

We gaan start met een bèta versie waarin hier en daar nog ‘bugs’ zullen opduiken. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de optimalisatie van enkele functionaliteiten, en zo zal de rubriek ‘Mijn zesta’ even niet beschikbaar zijn voor de surfers. Verder moeten we het even zonder comments en dagwedstrijd stellen. Uiteraard hiervoor onze excuses, wij stellen alles in het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat alle zesta.be surfers weer vlot aan hun bewaarde recepten kunnen, hun mening kunnen achterlaten (wat trouwens in tussentijd steeds via Facebook, Twitter of e-mail kan) en hun kans wagen op onze kookzinnige prijzen. Tot het zover is, laat het alvast smaken op de nieuwe zesta.be!
Laat elke dag smaken!

2 thoughts on “zesta.be in een nieuw jasje

Comments are closed.