De zesta.be redactie kookt! – part II

Gisteren mocht ik dus de voetjes onder tafel schuiven voor het tweede deel van De zesta.be redactie kookt!. Ditmaal bij één van de twee content coördinatoren met koksdiploma op zak. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen en werden – hoezee voor mijn smaakpapillen – moeiteloos ingelost!

Hapje
Pikante olijven
Hapje met aardappel, geitenkaas en gerookte zalm


Cappuccino van paprika met spekaroma

Voorgerecht
Thaïse steaksalade

Hoofdgerecht
Zalm met een korstje
Vergezeld door couscous met mediterraanse groenten en kerstomaatjes uit de oven

Dessert
Kaastaart met speculoosbodem, rode vruchten

Als BOB kon ik na de roze bubbels godzijdank genieten van excellente, homemade gemberlimonade.

Met de glimlach – en subtiel wat kwijl uit mijn linkermondhoek vegend – kijk ik uit naar het derde luik!

•••

Meer over de andere edities?

De zesta.be redactie kookt! – part I
De zesta.be redactie kookt! – part III
Meer foto’s