Steve Jobs, de biografie

Een boek van Walter Isaacson

Deze biografie – en meteen ook de eerste die ik in mijn leven geleven heb, voor zover ik mij herinner – kocht ik op een boeken stockverkoop in Antwerpen. Hij bleef lang als laatste van de daar aanschafte vijf stuks op mijn kast liggen, maar uiteindelijk zette ik er een maand geleden toch mijn tanden in… Over Steve Jobs valt nogal wat te vertellen: 678 pagina’s in het geval van biograaf Walter Isaacson.

Steve Jobs, de biografie

Als digitalo met een geeky trekje beslist een must read! Deze biografie gaf mij vooral een context voor de gekende verhalen over Jobs. Van zijn geboorte tot net voor zijn overlijden. Over Apple, Nexus en Pixar. Over iDinges en tekenfilms. Over gesloten versus open, over geïntegreerd of niet. Over zijn liefdes en zijn kinderen.

Ondanks zijn ontegensprekelijke rotkarakter kan je niet anders dan op het einde alle mogelijke hoeden – en indien mogelijk nog meer – afnemen voor deze mens. Respect!

‘Steve Jobs, de biografie’ holderdebol.comder kopen?