Luiewijvenlasagne

Als Ann (aka Photo-Copy) en Caroline (aka Avocado van de Duivel) in sushiland van luie wijven spelen, dan wil ik ook… Luiewijvenlasagne FTW!

Wij Belgen hebben wellicht allemaal de gewoonte om zo’n grote ketel spaghettisaus te maken en dan porties in te vriezen. Luie wijven doen dat ook in hun iets productievere momenten. Bij zin in lasagne gaat het als volgt…

Je haalt ’s morgens een portie spaghettisaus uit de diepvries en wacht tot ’s avonds. En dan leg je laagjes – van onder naar boven: spaghettisaus – lasagnebladen – MASCARPONE – verse spinazie (niet gekookt) – lasagnebladen – spaghettisaus – lasagnebladen – MASCARPONE – parmezaan.

Waarom lui?
Omdat ik de kaassaus (bechamelsaus met kaas) vervang door mascarpone.
Het zal dat caloriegehalte wellicht niet ten goede komen. Maar soit, waarom eens niet.

Quick and tasty!

photo (71)