2010 in lijstjes en overzichten

Ja, ik ben een lijstjesmadam…

Mijn verzameling bevat onder meer lijstjes met dingen die ik nog wil eten, plaatsen waar ik nog wil eten, dingen die ik nog wil doen, dingen waarbij ik zweer en zoveel meer. Naar het einde van een kalenderjaar toe breekt echter de hoogmis voor lijstjesmadammen en – meneren aan. Want dan slaat men kijkers, luisteraars, lezers en surfers wild om de oren met tops van de meest diverse pluimage.

Enkele 2010 lijstjes die tot op heden mijn aandacht prikkelden.
Hoogstwaarschijnlijk nog aan te vullen doorheen de maand december.

En voor wie liever naar de plaatjes kijkt, zijn er nog de jaaroverzichten.
Idem dito aanvulbaar tot we aan 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-CHAMPAGNE aanbelanden.

Zeitgeist 2010: Year in Review

YouTube Rewind 2010: Year in Review

Mobile Year in Review 2010

UPDATE – The JibJab 2010 Year in Review!

1 thought on “2010 in lijstjes en overzichten

Comments are closed.