Parkkaffee

Als je er voor het eerst komt (wat in mijn geval ondertussen een behoorlijk aantal jaar geleden is), waan je je in een verloren paradijsje… Veel bomen, een oprijlaan, zowaar een echt kasteeltje en een enorme tuin inclusief vijver. Komt daar nog bovenop dat het geheel omgetoverd is tot een openluchtcafĂ© waar mensen ontmoeten, praten, drinken, eten, luisteren, kijken, ervaren en genieten. Ook de kleine mensjes onder ons, want zij krijgen hangmatten, hangkoorden, speeltuigen, kindermenu’tjes en genoeg prikkels om alle zintuigen overuren te laten presteren.

Nu hoorde ik onlangs dat 2010 voor Parkkaffee een afscheidsjaar is. Geen idee of er wat van aan is, maar het zou een onwijs verlies zijn voor de Gentse zwoele zomer!

[Meer foto’s op mijn Facebook pagina]

2 thoughts on “Parkkaffee

  1. Ik hoop maar dat het maar een gerucht is, of dat ze zich bedenken! De laatste dag van augustus sluit ik er zo graag m’n zomer af, met eten, het genot van de vuurtjes, de muziek, de mensen en de verrassende dingen die er gebeuren.

  2. Ik hoop maar dat het maar een gerucht is, of dat ze zich bedenken! De laatste dag van augustus sluit ik er zo graag m’n zomer af, met eten, het genot van de vuurtjes, de muziek, de mensen en de verrassende dingen die er gebeuren.

Comments are closed.