De Z van Zeeuwse mosselen #GF15

Ieder jaar wil ik minstens één keer tijdens de feesten mosselen eten. Dit keer moeten het sowieso Zeeuwse zijn, om mijn Z te verzilveren. Alles voor het ABC! Als locatie valt Le Petit Botanique dus af, hoewel iemand lovend over hun Belgica mosselen met brood sprak. Vroeger aten we ze vaak à volonte bij ’t Mosselkot in het Patershol. Dit keer landen we na een tip bij De Jacob op de Vrijdagsmarkt.

2015-07-23 20.11.06

Ik moet toegeven dat ze mij ietwat ontgoochelen wegens ’te ver’. Liefst eet ik ze als ze nog een beetje naar de zee proeven. Lekker zilt! Maar de zon schijnt, de wijn smaakt en zo ook het gezelschap.

Verder stoort de kermis tegen de verwachtingen in niet. We glippen nog even het lunapark binnen vooraleer we koers zetten naar Boomtown voor Flip Kowlier…

♦♦♦
Mijn volledige ABC bekijken? Dat doe je hier!