Even opfrissen…

Een nieuw kleedje van tijd tot tijd, dat werkt verfrissend. Zo ook in blogland.

Dus bedacht ik afgelopen vrijdag een nieuwe baseline. Geen ‘zwak voor woorden, respect voor daden’ meer. In plaats daarvan komt ‘smaken en woorden’. Zoals de meesten weten, schrijf ik nogal veel (tot vervelens toe voor sommigen) over food: op restaurant geconsumeerd of zelf klaargemaakt. Lekkere tot delicieuze smaken dus. Smaak kan echter evengoed refereren naar dingen die iets meer algemeen ‘mijn smaak’ zijn: kunst, design, film, mode, whatever. Woorden spreekt voor zich: ik hou van schrijven, ik hou van lezen. Smaken en woorden, dat dekt mijn lading wel.

Screen Shot 2014-01-13 at 20.54.04

Verder zocht ik een nieuwe header foto uit die in beeld brengt waarover ik wil schrijven. Zelf fotograaf ik niet bijster goed. Ik probeer en daarmee is alles eigenlijk gezegd. Maar ik herinner mij een foto gemaakt tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, door mijn goede vriend Geert Van Couteren. Hij heeft wél fotografisch talent. Dus waarom zou je zelf halfslachtig proberen wat een ander beter kan? Dankjewel hiervoor, Geert!

Foto Geert DDW borden

Bovendien nog nieuwe social buttons: Facebook (inclusief nieuwe Facebookpagina), Twitter, Google+ (inclusief nieuwe Google+pagina), LinkedIn.

Screen Shot 2014-01-13 at 20.53.34

En een herstructurering in de hoofdnavigatie: home / food reviews / book reviews / sketches / copywriting. De ‘about me’ verhuist naar de rechterkolom, de ‘copywriting’ maakt dan weer een omgekeerde beweging.

Screen Shot 2014-01-13 at 21.00.54

Tot slot nog wat kleinere tweaks… Vijf in plaats van tien posts op de homepagina en ook niet meer de volledige artikels. Tien in plaats van vijf Instagram foto’s en ‘recent posts’ in de rechterkolom. Geen tagcloud meer. En dan zijn we er, denk ik.

Hopelijk bevalt het jullie! Ik ben best tevreden.