Babycadeautjes voor een cat lover

Er vallen nogal wat geboortekaartjes in de bus tegenwoordig…
Winne, Lou, Floris, Trixie, Marie.

Maar wat koop je altijd?

Kleertjes van hippe merken als Fred & Ginger of Filou & friends werken steevast.
Helaas zijn ze zo pokkeduur dat je best al in de solden een voorraadje inslaat.

Daarom zoek ik steeds regelmatiger mijn gading in boekenwinkels. Eergisteren opnieuw. Voor een ex-collega met uitgesproken kattenliefde kocht ik Wat is het donker mooi en Willem is in de wolken bij Standaard Boekhandel in Mariakerke.

Toch het vermelden waard dat de prijzen – tegen mijn verwachting in – bij Standaard Boekhandel exact dezelfde zijn als diegene die bol.com hanteert.

Verder twijfel ik voornamelijk of iemand met zelf talloze katten wel zo enthousiast is over (overigens prachtig geïllustreerde) kinderboeken met katten in de hoofdrol. Ikzelf vond het bijvoorbeeld nogal onnozel dat ik vroeger ineens cadeautjes met referenties naar vissen kreeg omdat mijn wederhelft de familienaam Devisch draagt.

Stiekem hoop ik dat bij het volgende gezin met een kersverse baby de mama of de papa in een grote woordfabriek werkt…