RAFTON, my new KOMONO sunnies

Iets meer dan een jaartje geleden kocht ik mij een roze KOMONO zonnebril. Ik was er nogal wild van, in het bijzonder van het zinnetje op het rechterbeen (of zeg je dat niet bij een bril?) “Life get’s brighter through KOMONO sunnies”. Tot de zonnebril deze zomer na een kapseismomentje in de Ardèche belandde… Slik!

Vreugde dus toen ik na een bezoekje aan Clouds in my Coffee eindelijk eens op de gerelateerde webshop I/OBJECT surfte en zowaar een ganse collectie KOMONOotjes aantrof. Voor de nog steeds rechtvaardige prijs van € 39,95 – dezelfde prijs trouwens als in de e-shop op de officiële KOMONO website.

Ik viel ondanks de waarschuwende tag ‘mannen’ voor de RAFTON olive rubber. Vandaag pikte ik my precious op in een bpost kantoor. And I proudly present…

Ik ben andermaal instant fan. Van de lichtjes mannelijke bril en zijn lederen etui. Dit keer staat er op het rechterbeen “We are KOMONO, I’m RAFTON” en prijkt de “Life get’s brighter through KOMONO sunnies” op de brillendoos. Bij de wederhelft bespeurde ik een tikkeltje ontgoocheling, want die had gehoopt op een afdragertje. Gelukkig staan er nog pakken andere KOMONO’s op I/OBJECT!