En cherchant… Anita Demassieux – part II

Een weekje geleden schreef ik over Anita Demassieux, een dame die mij regelmatig op een spammetje trakteert. Vandaag zag ik ineens een duidelijke (1) naast mijn Spam folder verschijnen. Absoluut beseffend dat ik dit non-event wellicht wat dramatiseer, voelde ik meteen dat zij het was… Anita Demassieux!

In diezelfde post stelde ik mij de vraag welke boodschap Anita probeert te verkondigen en moest ik meteen het antwoord schuldig blijven. Vandaar dat ik vandaag ietwat opgewonden haar mailtje openklikte, maar – what was I thinking – geen spectaculaire inhoud ontdekte. Voor mijn ogen een amateuristische e-mail van het “CESE (Conseil Economique, Social et Environnemental) de Lorraine”, wars van enige vorm van uitschrijven. Dus ben ik gedoemd om consequent op de “Report spam” knop te blijven klikken.

Gezien de eerste 7 hits in Google op de zoekterm “Anita Demassieux” ofwel naar mijn blog ofwel naar mijn Twitter verwijzen, denk ik dat het tijd is om dit onderwerp af te sluiten. Voor wie toch een gezicht op de dame in kwestie wil plakken (menselijke nieuwsgierigheid – velen onder ons niet vreemd): @J_La wees mij hierop. Misschien moet ik haar maar eens een mailtje sturen!

Chère Anita…