Tumblr

Just another share anything platform?
http://elidesc.tumblr.com/
Time will tell!

Eigenlijk voel ik het in eerste instantie zo aan dat mijn e-noden blogwise behoorlijk ingevuld worden. Maar gezien Tumblr mij zo’n beetje Posterous+ lijkt, bestaat er een kans dat die laatste in de toekomst plaats moet ruimen… Als de eerste op iPhone kan ingesteld worden als picture / video service tenminste.

WordPress
elidesc.com
Primaire blog met veel tekst, maar ook wat foto en video
Aparte pagina’s voor food picsfav quotes en i swear
Geen feed naar Facebook en Twitter

Posterous
elidesc.posterous.com
Secundaire blog met vooral foto en video
Ingesteld als picture / video service op iPhone (momenteel iPhone-loos)
Feed naar Facebook en Twitter

Tumblr
elidesc.tumblr.com
Nog openstaand…

9 thoughts on “Tumblr

    • Daar lijkt het in eerste instantie op, maar het voelt voor mij aan alsof Tumblr voornamelijk Posterous+ is… Om daar een gegrond oordeel van te maken, moet ik wel nog wat dieper graven! Op het eerste zicht valt voornamelijk de mogelijkheid waarbij andere Tumblrs ook op jouw Tumblr kunnen posten op. Dus focussen ze volgens mij meer op community dan Posterous.

  1. Ik vind tumblr en dergelijke gewoon bloggen voor mensen die geen tijd willen steken in een deftige post. Al die dingen lijken ook op elkaar en basicly krijg je ook overal dezelfde inhoud te zien. Onorigineel en zonder enige moeite. Beetje te consumptie maatschappij gericht.

    Misschien dat dit zo niet zal zijn bij u maar ik blijf toch nog liever je blog lezen dan ;)

    • Waarvoor uiteraard dank… ;-) Ik denk dat je in se wel gelijk hebt, want de posts met iets meer body komen inderdaad op WordPress terecht. Posterous vond ik wel handig om mijn mobile uploads te centraliseren en om de balans woord / beeld op WordPress in het voordeel van het woord te laten uitdraaien. En wat betreft Tumblr, tja… Daar ben ik dus nog in experimentmodus. Time will tell!

  2. Inderdaad, Tumblr vind ik ook meer voor korte stukjes of foto’s/video. WordPress voor langere blogs. Posterous ben ik ook van afgestapt. Lag me niet zo, al weet ik niet waaraan dat ligt. Ik volg je ook op Tumblr :)

  3. Inderdaad, Tumblr vind ik ook meer voor korte stukjes of foto’s/video. WordPress voor langere blogs. Posterous ben ik ook van afgestapt. Lag me niet zo, al weet ik niet waaraan dat ligt. Ik volg je ook op Tumblr :)

Comments are closed.