Zwarte laarzen – part II

Een tweetal weken geleden uitte ik behoorlijk wat ongenoegen rond mijn hobbelige queeste naar zwarte laarzen. Vandaag bereikte deze zoektocht een voorlopig – want laarzen zijn (in het bijzonder bij mij) onderhevig aan slijtage – eindpunt tijdens een shopping spree in Antwerpen. Met dank aan Thiron om dit eindpunt te faciliteren!

Maar nog even dieper ingaan op deze shopping spree.

Ik ben een lijstjesmadam, dus stelde ik een “TO SHOP” op bestaande uit een achttal items. Met stip op één uiteraard de zwarte laarzen… Desalniettemin is deze mentale voorbereiding geen enkele garantie op een geslaagd winkeldagje. Pretbedervers staan steeds startklaar om een mood swing te bewerkstelligen. Zoals die droompump vinden, maar helaas niet meer in jouw maat. Zoals tijdens drukke soldendagen belanden in jouw love shop (naar analogie met love brand), maar bemerken dat pakken mensen dezelfde winkel favoreren.

Vandaag niets van dat. Wel goed gezelschap, geen overmatige drukte voor de tweede dag van de wintersolden, geen rotweer en vooral gaandeweg item na item kunnen doorhalen op dat “TO SHOP” lijstje!

Op zo’n dag durf ik beweren dat ook shoppen endorfines opwekt.
Uiterst oppervlakkig. Dat besef ik. En toch..

Oor tot oor glimlachend en voor een keertje positief ten aanzien van overgewicht spoorde ik in mijn roes terug naar Gent.

4 thoughts on “Zwarte laarzen – part II

Comments are closed.