Bikkesement voor student in Gent

Freelance opdracht voor De Student (regio Oost- & West-Vlaanderen),
bijlage bij De Morgen – verschenen op 29/09/2010.

10 thoughts on “Bikkesement voor student in Gent

    • Dagje te laat! Het was gisteren… ;-) Maar ik heb er thuis nog wel eentje op overschot liggen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik een aantal exemplaren had gekocht om die an mijn in West-Vlaanderen wonende ouders en schoonouders te overhandigen. Toen bleek dat de bijlage zowel Oost- als West-Vlaanderen bestrijkt.

  1. Zo overal eens mogen gaan eten (vettig of niet), er zijn ergere dingen om te mogen doen denk ik dan. Ow en proficiat met deze publicatie trouwens ;)

  2. Zo overal eens mogen gaan eten (vettig of niet), er zijn ergere dingen om te mogen doen denk ik dan. Ow en proficiat met deze publicatie trouwens ;)

  3. Dagje te laat! Het was gisteren… ;-) Maar ik heb er thuis nog wel eentje op overschot liggen. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik een aantal exemplaren had gekocht om die an mijn in West-Vlaanderen wonende ouders en schoonouders te overhandigen. Toen bleek dat de bijlage zowel Oost- als West-Vlaanderen bestrijkt.

Comments are closed.