Shame on you, één!

Weet je, Marcel… Er zijn grenzen aan de goede smaak.

Ja, ik heb gekeken gisteren. Ik zag hoe Kimberley – formerly known as het Sterrenmeisje – schaamteloos door jou geïnterviewd werd. Op een wijze die volgens mij uiterst dicht aanleunt bij een artikel in Blik, Story of Dag Allemaal.

Ben ik arrogant om van de openbare omroep iets meer niveau – of noem het respect voor ieders zijn – te verwachten?

Oordeel zelf via http://www.een.be/mediatheek/tag/40.
Het meest pijnlijke deel van het interview (over hoe Kimberley haar huidige vriend leerde kennen) werd door één vakkundig uit deze online video verwijderd.

3 thoughts on “Shame on you, één!

  1. Het interview was in mijn kritische ogen even baanbrekend als het kapsel van CD&V opperpreutte Marianne Thyssen. Het enige leuke aan Villa Vanthilt vond ik het decor, maar Marcel Vanthilt mag van mijn part samen met Bart Peeters in het wassen museum gezet worden, liefst met een aantal brandende kaarsen eronder zodat ze niet zouden wegwandelen!

  2. Het interview was in mijn kritische ogen even baanbrekend als het kapsel van CD&V opperpreutte Marianne Thyssen. Het enige leuke aan Villa Vanthilt vond ik het decor, maar Marcel Vanthilt mag van mijn part samen met Bart Peeters in het wassen museum gezet worden, liefst met een aantal brandende kaarsen eronder zodat ze niet zouden wegwandelen!
    +1

Comments are closed.