WASBAR

Pasen betekent voor nogal wat Belgen brunchen. En aangezien de heren van de WASBAR dat elke zondag dubbel (om 10u en om 12u) organiseren, reserveer ik zitjes voor deze feestelijke dag… Eerst twee mensen en aangezien een koppel vrienden uit Hamburg ook graag wil meekomen, last-minute nog voor twee extra.

Wat houdt een brunch bij WASBAR in? Dit…

2013-03-31 10.40.38

We betalen € 17 per persoon, dranken zijn niet inbegrepen. Het buffet bestaat uit brood, koffiekoeken, diverse charcuterie, bouletten, allerlei kaas, tomaat mozzarella, aardappelsla, tonijnsla, pastasla, rijstsla, bouletten, droge worsten, yoghurt, muesli en uiteraard chocolade-eieren… Allemaal erg verzorgd en erg lekker. Perfect voor Pasen!

2013-03-31 10.17.18

Drankgewijs bestellen we koffie en sommigen versgeperst fruitsap. Net op tijd beseffen we dat bij zo’n feestelijke zondag tevens bubbels horen: graag nog een fles cava alstublieft. Wat dat eitje betreft, opteer ik voor een spiegelei. Qua warm hapje staat vandaag malse kipfilet met champignonroomsaus op het menu. Smullen! We eten op ’t gemak en dus goed gespreid. Zodat er op het eind nog net een volmaakte wafel met een goede toef slagroom bij kan. Oef! De perfecte fond voor een namiddag Ronde van Vlaanderen.

2013-03-31 11.16.04

We genieten, van het stedelijke sfeertje en de leuke jazzy tunes. De heren doen dat prima, maar lijken toch een tikkeltje zenuwachtig. Misschien speelt die #topstarter finale van morgenavond al in hun hoofd? Ik duim alvast… :)

Goed om weten dat je hier ook zonder was iets kunt drinken of eten (panini of quiche) en op vrijdagavond relaxed kunt aperitieven (inclusief gratis buffet) tijdens Elektropedia Aperitivo. Ik kom terug, voor de pop-up store Butik bijvoorbeeld of om zo’n stel originele Eskimo onderbroeken aan te schaffen (3 stuks voor € 25)!

Een reactie achterlaten