London, baby!

De afgelopen dagen bracht ik in Londen door. Bijzonder boeiend, Digital Media Europe 2013 en alles rond de begrafenis van Margaret Thatcher.

Deze foodie genoot culinair van de Jamie Oliver ervaring bij Barbecoa en de Indische verrukkelijkheden bij Veeraswamy. Logeren deed ik een ‘affordable place for stylish sleeps’, ook wel citizenM London Bankside.

Maar wat viel mij nog meer op in Londen?

  • Dames wandelen naar het werk met een jurk/rok, nylonkousen én hun sportschoenen aan. Lekker gemakkelijk en o zo grootstedelijk!
  • Sommigen joggen naar hun werk, volledig in loopoutfit met een (vaak best wel zware) rugzak aan.
  • Superveel eekhoorns: in de tuin van St Paul’s Cathedral, in St James’s Park, …
  • Ik zou als Londenaar misschien wel minder alcohol consumeren. Waarom bier of wijn drinken when there’s ginger beer?
  • Ik zou als Londenaar wellicht veel meer bewegen, wandelen in het bijzonder. De afgelopen drie dagen logde ik een 30tal kilometer wandelingen via RunKeeper en dan heb ik nog een aantal enkeltjes hotel – conferentie of omgekeerd niet getrackt.
  • Much much much better weather than expected! How lovely.

Pics? Pics!

[portfolio_slideshow]