Tilt shift liefde

Videogewijs sprak ik eerder mijn liefde al uit voor flash mobs (tegenwoordig al wat passé, dat besef ik) en stop motions. Vandaag stootte ik wederom op een beeldige tilt shift video – wat mij aanstonds deed besluiten om dit type evenzeer een post te gunnen.

Mijn geprefereerde tilt shifts.

Oslo city life

Tiny Capital from Eirik Evjen on Vimeo.

PS – Ik besef dat de maker van deze video embedden niet toelaat via de standaard Vimeo opties, daarvoor moet je een (betalende) superuser worden. En omdat ik dat nogal lullig vind, laat ik die embed lekker staan. http://vimeo.com/channels/staffpicks#39470129

Carnaval in Rio

The City of Samba from Jarbas Agnelli on Vimeo.

Coachella music festvial

Coachelletta from Sam O’Hare on Vimeo.

2 thoughts on “Tilt shift liefde

    • Nog niet geïnstalleerd. Ooit eens geëxperimenteerd met een tilt-shift app, maar ik bakte er eerlijk gezegd niets van…

Comments are closed.