Dear Gotye, …

We zijn best trots op jou in België. Ook al woon en musiceer je nu in Australië, wij houden er van om te onderstrepen dat je een Belgisch-Australische singer-songwriter bent. Je charmeerde ons eerder met jouw eerste album “Like drawing blood” – en dan in het bijzonder met “Hearts a mess” (inclusief geniale clip). Jouw tweede album klinkt alvast minstens even beklijvend.

Mijn lijstje van artiesten die ik graag live aan het werk wil zien, is niet zo lang.
Jij, Gotye – aka Wouter DeBacker, hoort daar sowieso op thuis.

Vandaar ook dit nieuwe Facebookinitiatief. Met “Gotye – Belgium loves your music! Please come and perform in our country.” wil ik samen met andere Belgische fans jou een extra argument geven om België aan te doen in het geval van een Europese tour. Ik besef dat daar op jouw website nog geen sprake van is, maar misschien toch het overwegen waard?

Sincerly,

Elise