Fnac vangst

Zalig om op een zaterdag – maar eigenlijk bij voorkeur nog liever op een minder drukke dag van de week – zonder haast bij Fnac binnen te wandelen. Daar uitgebreid rond te snuisteren en – hetzij impulsief, hetzij selectief – boeken, muziek of nog wat anders meegraaien. In de wachtrij aan de kassa weerstaan aan hoe ze last-minute jouw aankopen nog pogen aan te dikken en gadeslaan wat de andere winkelaars gescoord hebben of als gewillige prooien nog scoren. Thuiskomen. Vervolgens de aankopen met veel zorg uitpakken en tenslotte nogmaals grondig besnuffelen.

Mijn vangst van vandaag…

Kadootjes voor het geboortebezoek bij vrienden met 3 flinke zonen morgen:

 • “Zoon” – luisterboek van Raf Walschaerts
 • “Kapitein Winokio danst” – luisterboek van Kapitein Winokio
 • “Floddertje gaat in bad” – badboek naar de verhalen van Annie M.G. Schmidt, getekend door Fiep Westendorp

Muzieknoten en dit keer geen klassieke composities:

 • “20 jaar Stef Bos – Dit is nu later!” – cd box van Stef Bos
 • “21” – cd van Adele

Boeken voor mezelf – en in het geval van Jamie Oliver ook voor mijn disgenoten:

 • “Purple cow” – Seth Godin
 • “Jamie in 30 minuten” – Jamie Oliver
 • “Digitaal is het nieuwe normaal – De revolutie is begonnen” – Peter Hinssen

4 thoughts on “Fnac vangst

 1. Vraag maar aan Christine wat ik het liefste doe in ’t stad… De FNAC zonder tijdslimiet! Ze houdt nooit zo lang uit met mij :-)

  Ciao –M.

  • 100% ontspanning voor mij. Eventjes van de wereld! Ik ben trouwens nog op zoek naar de ultieme uitvoering van de Mondscheinsonate op cd. De vraag stelde ik ook aan Klara via Facebook, maar misschien heb jij ook nog tips…

 2. Mooie vangst! Ben benieuwd of dat boek van Jamie Oliver de moeite is. Ben ook van plan die te kopen, maar twijfel nog :-)

 3. Over dat boek van Jamie heb ik jammer genoeg nog niet veel goeds gehoord… Tot hiertoe ben ik nog niemand tegen gekomen die er in geslaagd is om de menu’s in slechts 30 minuten klaar te maken. En blijkbaar moet je echt het hele menu maken en kan je niet een gerechtje hier en daar selecteren aangezien de bereidingswijze helemaal door elkaar gehaald is… Tot hiertoe geen boek voor op mijn lijstje dus, tenzij jij me van gedachten doet veranderen natuurlijk…

Comments are closed.