Dark Spacewalker Junior

Soms krijg ik de vraag waar al dat tweeten (doorgaans verwoord als twitteren) in godsnaam goed voor is… In een vorige post gaf ik aan deze discussie niet langer te willen aangaan, maar een levensecht argument wil ik met veel graagte delen.

Zaterdagavond kwam ik bij vrienden en zag daar het geslaagde tafel- of kastmodel van de Dark Spacewalker Junior staan. Enkele weken geleden een mij ontglipte primeur bij De Standaard – blijkbaar. Ik kon het niet laten om deze lamp en een verzuchting te Instagrammen en vervolgens door te posten op Twitter.

Het vervolg? Een behulpzame tweep, een vlotte DM communicatie en drie dagen later dit hebbedingetje in mijn bezit.

Bedankt, Twitter!
Bedankt, bereidwillige follower!

•••

Tot slot nog een search fail voor Dark: bij het Googlen op “Dark Spacewalker Junior” komen ze zelf slechts als 12de zoekresultaat naar boven.

2 thoughts on “Dark Spacewalker Junior

Comments are closed.