De laatste sneeuw

Wat kan men lyrisch, poëtisch of nog wat anders doen over de eerste sneeuw. Linkjes naar de kleinkunstklassieker “De eerste sneeuw” van Jan De Wilde blijven op het moment dat de eerste vlokjes dwarrelen niet uit.

Maar hebben jullie ooit al iemand met dezelfde vertedering horen praten, schrijven, zingen, tweeten, Facebooken of een andere vorm van communiceren over de dapperste aller sneeuwvlokjes? Noem het the survival of the coolest… Zij die in kleine opeenhopingen in een verborgen hoekje, ver van die vijandelijke zonnestralen van sneeuwwit naar iets minder frisse kleuren evolueren.

Respect voor de die hards in het rijk van koning Winter!
Want ook zij verdienen wat meteorologische aandacht…

4 thoughts on “De laatste sneeuw

  1. In de strenge winter ’68-’69 (ja ja Opa spreekt) met broers en zus een gigantische iglo gemaakt die tot in MEI is blijven liggen, now how cool is that?

    Ciao –M.

  2. In de strenge winter ’68-’69 (ja ja Opa spreekt) met broers en zus een gigantische iglo gemaakt die tot in MEI is blijven liggen, now how cool is that?

    Ciao –M.

Comments are closed.