Verkiezingsdrukwerk

Buurman vertrekt om te gaan bussen met een tas vol verkiezingsdrukwerk.
Buurmeisje waarschuwt om niet in haar postbus te droppen omwille van de sticker “Geen reclamedrukwerk / Geen regionale pers”.
Buurman antwoordt dat hij dit een moeilijke kwestie vindt.

Tja, is verkiezingsdrukwerk = reclamedrukwerk?

Ik moet persoonlijk toegeven dat ik daar geen instant mening over heb…
Maakt een partijmilitant reclame?

Volgens Wikipedia wel. Reclame wordt gedefinieerd als het promoten van een product, dienst, bedrijf of idee door middel van een veelal gesponsorde boodschap.

[denkmoment]

Bij de keuze tussen ecologisch en politiek bewustzijn neig dan toch ik om voor de piste van verkiezingswerk = reclamedrukwerk te gaan. Hierbij hoop ik dus geen pakken folders van de @VincentVQ’s van deze wereld te ontvangen. En ik moet bekennen: wellicht volgen meer en meer politici deze denkpiste, want ik heb totnogtoe geen enkel politiek foldertje in mijn brievenbus gespot…

[UPDATE 13/06/2010]

Het verzameld werk van onze Vlaamse bussers.
Klaar voor de papierophaling van Ivago.

2 thoughts on “Verkiezingsdrukwerk

  1. Reclamedrukwerk en Verkiezingsdrukwerk zijn weldegelijk hetzelfde, ze beloven beide zaken die achteraf niet 100% blijken overeen te stemmen met de werkelijkheid. Als uw buurman dit halstarig zou ontkennen zou ik zijn reclamedurkwerk (i.e. politieke pamflet) terug in zijn gleuf steken (a.k.a. daar waar de ruggewervel van naam verandert).

    MaT (@marketingyudai)

Comments are closed.