Your Facebook future

Wat is tegenwoordig the talk of the town? De verkiezingen, de aswolk, de olievlek, de euro. Tom Waes en zijn hit, Bobbejaan Schoepen en zijn jammerlijke heengaan, maar ongetwijfeld ook Facebook en het aanslepende privacy-verhaal.

Sommige gebruikers reageren radicaal op het privacy-debacle door Facebook simpelweg voor bekeken te houden en hun account te deleten. Anderen ondernemen dezelfde actie, maar met andere beweegredenen – denk aan: te mainstream, te tijdrovend, te verslavend…

Misschien leiden dergelijke berichten tot een vertekend beeld, maar dan is Fortune er om de zaken eventjes objectief te belichten. Hoeveel negatieve fuzz er ook gemaakt wordt rond Facebook, de feiten blijven de feiten. En deze tonen aan dat het aantal Facebook gebruikers blijft groeien en de adoptie van plug-ins als like wijder en wijder verspreid worden over het wereldwijde web.

En, wat zijn jouw Facebook voornemens?