Bicho Malo

Nog maar net terug aan het bloggen en meteen overweeg ik een nieuwe formule… Beknopter, rond een paar parameters. Let’s give it a try!

Setting

Geen fleurige Frida Kahlo kleuren, maar een eerder donker interieur in de stemmige Serpentstraat. Mexicaans met nogal wat street credibility! Wij opteerden voor het terras, al moet ik zeggen dat die leren zetels binnen wel héél erg comfortabel ogen.

Food

  • Pimientos de padron
  • Mexicaanse vongole
  • Taco met soft shell krab en guacamole
  • Taco met BBQ lam

taco soft shell crab

taco lamb barbacoa

pimientos de padron

De vongole vielen zo hard in de smaak dat ik vergat om deze schelpen te fotograferen. Bloggen verleer je blijkbaar makkelijk dan pakweg fietsen of snowboarden. O ja, en van dat gebarbecuede lam zou ik wel een portie mee naar huis willen nemen…

Drinks

  • Frisse rosé Le Plan Vermeersch, grenache

Bediening

Vlot, maar misschien soms een tikkeltje té vlot. Zo was het fijn geweest om eerst de entradas en daarna de taco’s geserveerd te krijgen.

Rekening

€ 85

Wrap-up

Fijn om eindelijk eens deze Gentse Mexicaan uit te testen! Tijdens de lockdown steeds met veel goesting hun take away kaart bekeken, alleen kwam het er om de één of andere reden nooit van. En een real life herkansing smaakt uiteraard nog een stuk beter: geen kartonnen of plastieken verpakking, alleen keramieken borden en een ander uitzicht dan de eigen keuken of living. Plus tequila anejo, die staat thuis niet in de figuurlijke barkast…

http://bichomalo.be/

Een reactie achterlaten