De R van Raymond van het Groenewoud #GF15

Ik zal het maar meteen toegeven: ik heb Raymond van het Groenewoud niet gehaald. Deze kanjer sluit al eens graag de Gentse Feesten op zijn eigenzinnige wijze. Door urenlang te spelen op Sint-Jacobs, bij Trefpunt. Om 1u ’s nachts stond ik dan ook klaar om zijn eerste noten en hopelijk ook ‘Twee meisjes op het strand’ te horen. Dat ik zijn laatste niet zou halen, lag al op voorhand vast wegens slechts een halve dag verlof.

Maar toen galmde de last-minute wijziging door de microfoon: Raymond zou pas om 2u het podium betreden en intussen moesten we het met een DJ-set van de Gentse nachtburgemeester doen. ‘Op een onbewoond eiland’ meekwelen had weliswaar een hoog fungehalte, en toch gaf ik er vroegtijdig de brui aan. Tegen 1u30 stapte ik in een taxi richting de Kollebloemstraat… Gedaan met die Gentse Feesten 2015!

Screen Shot 2015-07-27 at 11.39.16

Blijkbaar was het wederom een top… Een set van bijna vijf uur! Straf! Ooit moet ik dat toch eens tot het einde meemaken. Hopelijk volgend jaar weer een kans.

♦♦♦
Mijn volledige ABC bekijken? Dat doe je hier!