Een barstje in mijn fundamenteel vertrouwen in de mensheid…

Je mag mij naïef noemen, maar ik heb een fundamenteel vertrouwen in de mensheid.
Ik verdenk mensen niet snel van slechte dingen, ik pleit voor transparantie en eerlijkheid…

En dan gebeurt er dit.

auto broken glass

Op een bewaakte ondergrondse parking – meer bepaald Q Park Godefriduskaai in Antwerpen, vlakbij het MAS – waar ik welgeteld € 8,20 betaalde voor 3 uurtjes parkeren. Uit een koffer die mooi afgesloten was met het afdekzeil, dus niets zichtbaar. Uit een koffer die na het parkeren in die parking niet meer open is geweest – wat het vermoeden doet rijzen dat deze criminelen gebruik maken van “iets” om te checken wat er in de auto’s ligt.

Wat hebben ze gestolen?

 • Nieuwe Moleskine tas
 • MacBook Air
 • iPad 4
 • wat laders
 • wat nota’s
 • wat fundamenteel vertrouwen in de mensheid

Bedankt aan de Antwerpse politie trouwens om dit niet als een non-event te behandelen.

En stoute boeven, willen jullie dat alsjeblieft niet meer doen?
Willen we dat afspreken? Dankjewel!

3 thoughts on “Een barstje in mijn fundamenteel vertrouwen in de mensheid…

 1. Stonden die toestellen misschien nog aan? Kan hun aanwezigheid dan verklapt zijn door Bluetooth of wifi?

 2. Niet fijn!
  Als ik in de binnenstad van Antwerpen moet zijn, zet ik me aan de voetgangerstunnel. Ik laat ook altijd het afdekzeil van de koffer open, zodat ze kunnen zien dat er niets in ligt. Maar is ook geen garantie natuurlijk.

  Waar gaat het naar toe als je je wagen al niet meer gerust kan achterlaten op een betaalparking :(

Comments are closed.