Beaufort 04 – part two

Jawel, – zoals ik al in mijn eerste impressie omschreef – Beaufort 04 vraagt enige inspanning. No way dat je de 30 kunstwerken op één enkele dag kunt afwerken, of je moest een cultural übermachine zijn. Bij een vorige passage checkten we per fiets 5 locaties, vandaag met de auto en tussen de buien door nog eens 7. En ik hou deze editie van Beaufort dan ook voor bekeken, want voor eind september slaag ik er zeker niet in om de andere grote helt op te zoeken. Een mens zou er zowaar cultuurstress van krijgen…

De focus lag deze keer op grote, imposante en in het oog springende installaties die zich bij voorkeur op het strand of op de zeedijk bevinden. Missie geslaagd. O ja, en we startten onze namiddag kust met een vismoment op de Nieuwpoortse pier.

[portfolio_slideshow]