Kapstokidee

Vandaag ganse dag offsiten in Living Tomorrow oftwel het huis van de toekomst. Inspirerende ruimtes. Hedendaags. Want uiteraard gelinkt aan de toekomst.

Het SMART board even buiten beschouwing gelaten, ging mijn aandacht in het ons toegewezen lokaal vooral uit naar een opvallende kapstok. Vitra, volgens label. Een design van Charles & Ray Eames, leert Google.

Toen ik in de file op weg naar huis innerlijk wat verder doordramde op originele kapstokideeën, popte het idee van een exemplaar als ode aan het messenwerperdom ineens op als vondst. Uiteraard hoort het tegenwoordig om te Googlen vooraleer je van een werkelijkse vondst kan spreken. En jammer, maar helaas… Ondermeer onderstaand beeld verscheen bij Google Images op het eenvoudige verzoek van de verenigde zoektermen “kapstok” en “messen”.

Het was dan ook te ijdel geweest om te denken dat ik de eerste zou zijn met dit eerder humoristische kapstokidee…