Thiron

Vrouwen en shoppen. Het klikt!
Offline, maar tegenwoordig tevens online…

Tijdens een recente shopping spree in Antwerpen ontdekte ik de winkel die mijn schoenkoopproces fenomenaal faciliteert. Ik mag twintig schoenwinkels binnenvallen met een onweerstaanbare drang naar dat perfecte paar. De kans is groot dat ik bij één enkel bezoekje aan Thiron meteen een coup de foudre oploop.

Na dat vruchtbare bezoekje uitte ik quasi instant mijn sympathie op Facebook. En via deze weg vernam ik dat Guy Thiron tegenwoordig ook online schoenen aan de man brengt door middel van een webshop. Opnieuw stootte ik dadelijk op een paar dat mij 100% bekoorde, dus plaatste ik een bestelling. Toegeven: mijn eerste online aankoop wat schoenen of kledij in het algemeen betreft.

Wat paar ongemakjes – leveringsadres niet aanpasbaar langs hun kant en codeproblemen met mijn VISAkaart langs mijn kant – later, ontving ik eergisteren de door mij bestelde schoenen. Helaas een maatje 36, doch in een doos gelabeld met 38. Toen ik het probleem per mail signaleerde, maakte meneer Thiron terstond de belofte om het foutje de volgende dag recht te zetten. En zo geschiedde…

Bij deze is mijn schoencollectie een paartje rijker, mijn e-shop ervaring en mijn vertrouwen in de ondernemende medemens eveneens.

What a shoe can do…

1 thought on “Thiron

  1. Schoenen of kleren kopen zonder te passen, ik blijf het vreemd vinden. Zo vaak dat ik iets leuk zie maar dat vreselijk slecht zit. Het zal vrouwelijk zijn, want ook @twititin doet het met grote regelmaat, online shoppen.

    Afijn, have fun with them :-)

    Ciao –M.

Comments are closed.