Tiny

De tekenaar van Tiny is niet meer.

Jeugdsentiment, volgens de Facebook post van mijn ex-collega Ineke.
En jeugdsentiment it is!

Zo voerde het krantenartikel mij mee naar de zeemzoete verhaaltjes van Tiny op school, op de kermis of in de tuin. Maar ik probeerde mij in het bijzonder te herinneren welk verhaal ik als kind tot vervelens toe gelezen heb…

“Tiny is jarig” katapulteert mij terug naar haar verjaardagfeestje. Dat feestje waar – in tegenstelling tot mijn eigen verjaardagsfeestjes – meisjes én jongens uitgenodigd waren. Iets waar ik stiekem jaloers op was…

Straks voor mij toevallig tevens een verjaardagsfeestje.
Niet het mijne, doch wel eentje met meisjes én jongens!

4 thoughts on “Tiny

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *