The march of excuses

We kunnen het allemaal.
Met excuses op de proppen komen.
Uit dit basisidee is deze schets ontsproten…

6 thoughts on “The march of excuses

  1. Helaas ondertussen origineel vernietigd in een creatieve dip! Wel nieuwe (peperdure) schetsboek gekocht om mijn vernietigingsdrang wat te temperen… ;-)

  2. Helaas ondertussen origineel vernietigd in een creatieve dip! Wel nieuwe (peperdure) schetsboek gekocht om mijn vernietigingsdrang wat te temperen… ;-)

  3. Gelukkig heb je er nog een foto van genomen. Zo leuk hoe je de ideeën in een tekening kunt vertalen. Ik wou dat ik tekentalent had maar het is al gebleken dat dit niet het geval is alle schetsboeken ten spijt.

  4. Gelukkig heb je er nog een foto van genomen. Zo leuk hoe je de ideeën in een tekening kunt vertalen. Ik wou dat ik tekentalent had maar het is al gebleken dat dit niet het geval is alle schetsboeken ten spijt.

Comments are closed.